El R. Madrid ja és finalista de la Copa després de derrotar una lluitadora Penya (83-100)

La final catalana de Copa del Rei no ha pogut ser. Els verd-i-negres no han pogut superar un Madrid que ha fet rècord de triples en un partit de Copa, 16 de 25

El R. Madrid no ha tingut pietat amb el FIATC Joventut i ha derrotat els verd-i-negres per un 83-100 que els situa a la final de la Copa del Rei, aquest diumenge en directe per TV3.

Els badalonins, però, han lluitat fins al final. L'equip de Maldonado ha fet una primera part impecable i, gràcies a jugadors com Mallet (9 punts) i Savané (14 punts), l'equip arribava al descans guanyant el Madrid per 6 punts (52-46).

El R. Madrid, però, ha començat la segona part amb una pressió defensiva que el Joventut no ha pogut superar i que amb prou feines podia passar de la línia de triple. Els de Pablo Laso han remuntat i capgirat el marcador a base de triples, amb una estadística difícil de superar: 16 de 25 (un 64% d'encert, rècord en un partit de Copa). Llull n'ha fet 5 de 5 i Rudy Fernández 4 de 5.

Un contundent parcial de 2-20 a l'inici del tercer quart ha condemnat els verd-i-negres que, tot i lluitar fins al final, no han pogut amb la superioritat física del rival (60-71 al final del tercer quart).

Tot i que un recuperat Suton i un Hannah pletòric han aconseguit apropar-se al marcador rival, els triples de Llull (5 de 5), Rudy (4 de 5) i Rodríguez (2 de 5) han encarrilat el passi a la final que jugaran per segon any consecutiu contra el F.C. Barcelona, aquest diumenge a les 19.00, en directe per TV3.