Maher i De Jong, els dos golejadors del PSV (EFE)

El PSV que entrena Phillip Cocu derrota a la Supercopa d'Holanda el Groningen (3-0)

El PSV, després de vendre les seves dues estrelles de la temporada passada i sumar dues derrotes aquesta pretemporada, ha esvaït dubtes amb una victòria clara en la Supercopa del seu país

El PSV d'Eindhoven ha sumat la desena Supercopa d'Holanda de la seva història després de derrotar per 0-3 el Groningen, equip que disputava aquest títol per primera vegada. En el minut 25, Luuk De Jong ha avançat l'equip que entrena Phillip Cocu amb una rematada de cap, en l'única jugada de perill dels seus en tota la primera meitat.

El Groningen, vigent campió de la Copa holandesa, ha dominat durant tota la primera part, però li ha faltat habilitat per transformar la seva superioritat en gols. En el minut 50, Adam Maher ha sentenciat la final amb un gran xut amb la cama esquerra. El tercer gol del PSV, obra novament de De Jong, ha arribat en el minut 64.