Al Vicente Calderón els aficionats holandesos van encendre bengales (EFE)
Al Vicente Calderón els aficionats holandesos van encendre bengales (EFE)
Futbol

El PSV Eindhoven acusa la premsa espanyola de pagar els seus seguidors per causar disturbis

El director general del PSV Eindhoven ha acusat els periodistes espanyols de voler pagar els seguidors holandesos per provocar incidents a Madrid en la prèvia del partit contra l'Atlètic

Actualitzat

Toon Gerbrands, director general del club holandès PSV Eindhoven, ha acusat aquest divendres la premsa espanyola d'intentar pagar alguns dels seus aficionats per provocar incidents a Madrid en la prèvia del partit de Champions d'aquest dimecres entre l'equip holandès i l'Atlètic de Madrid.

En declaracions del director general a mitjans holandesos, com "Eindhoven Dagblad", ha confirmat que el PSV va rebre una denúncia per part del president de l'associació d'aficionats del club. Gerbrands ha afegit: "examinarem el cas i, si fos veritat, seria un escàndol sense precedents". Tot i que el portaveu de comunicació del club ha detallat que "no hi ha investigació, simplement vam explicar a un diari el que va succeir".

L'any passat, en l'eliminatòria de quarts de final entre l'Atlètic i el club holandès, aficionats del PSV ja van ser gravats humiliant indigents a la capital espanyola, fet que va ser gravat per les càmeres de televisió.

Anar al contingut