Futbol internacional

El PSG torna a la feina i dona permís a Marco Verratti per reincorporar-se divendres

El jugador italià, com els altres internacionals de l'equip francès que han competit un cop va acabar la temporada, poden incorporar-se més tard

Actualitzat

Les vacances en el París Saint-Germain ja s'han acabat i aquest dimarts al matí tots els jugadors s'han posat a les ordres d'Unai Emery a excepció dels internacionals que han jugat el darrer mes amb les seves seleccions, que tenen permís per reincorporar-se més tard. És el cas de Marco Verratti, que, segons diversos mitjans francesos, no està previst que s'entreni amb el seu actual equip fins divendres.

El jugador italià, però, ja és a la capital francesa i està posant-se en forma amb el seu preparador físic personal després de les seves vacances. A finals de setmana, doncs, tots els mitjans de comunicació estaran pendents si Verratti, que ja ha mostrat la seva voluntat per fitxar pel FC Barcelona, es presenta a l'entrenament.

En acabar la sessió, l'entrenador del club francès, Unai Emery, ha dit: "Estem contents amb els jugadors que tenim aquí i de les renovacions de jugadors importants com Thiago Motta o Marquinhos. Els que hi ha aquí són els més importants i després ja veurem què hi ha en el mercat per millorar l'equip".

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut