Hansen celebra la victòria del PSG sobre el Veszprem hongarès en la primera semifinal de la Champions d'handbol (EFE)
Handbol

El PSG s'imposa al Veszprem i es classifica per a la final de la Champions d'handbol (26-27)

Els francesos han aguantat el pols als hongaresos i el partit s'ha acabat decidint pels petits detalls

El PSG s'ha imposat al Veszprem en la primera semifinal de la Final Four amb un ajustat 26-27. Amb aquesta victòria, l'equip francès es classifica per a la final i ara espera saber qui serà el seu rival, que serà el guanyador que surti del partit entre el Barça Lassa i el Vardar.

L'enfrontament ha estat igualadíssim fins al darrer minut. De fet, el Veszprem ha tingut l'empat a tocar a les acaballes, però Palmarsson no s'ha entès amb Nilsson i entre els dos han perdut la pilota just quan encaraven el gol que hauria forçat la pròrroga

També han estat claus per a la treballada victòria del PSG els golejadors Gensheimer i l'ex del Barça, Hansen, amb set dianes cadascun, i el veterà porter Thierry Omeyer, que ha protagonitzat un recital a sota dels pals amb espectaculars aturades que han fet desesperar el Veszprem.

Els hongaresos, en l'aferrissada lluita perquè no se'ls escapés la victòria, han jugat amb tanta intensitat que diversos jugadors del PSG han acabat amb la samarreta esquinçada. Els sis gols de l'exblaugrana Laszlo Nagy han estat del tot estèrils per evitar la derrota del seu equip.