Lliga de Campions

El PSG s'encalla davant del Ludogorets i salva un empat a l'últim minut (2-2)

El FC Barcelona ja coneix alguns dels equips amb els qual podria quedar emparellat en el bombo dels vuitens de final de la Champions League

Actualitzat

PSG-Ludogorets (2-2)

El PSG ho tenia tot de cara per classificar-se com a primer de grup, però el Ludogorets ha donat més guerra de la que s'imaginaven els francesos.

Misidjan ha avançat en el marcador els búlgars rematant de cap tot sol davant de la porteria una brillant centrada de Natanael.

Després del descans, Edison Cavani ha empatat el partit. El gol ha estat decisiu perquè els d'Unai Emery pugessin la intensitat ofensiva, però, pocs minuts després quan més pressió feien, Wanderson ha marcat el segon del Ludogorets, tot una galleda d'aigua freda.

Al darrer sospir, Di María ha marcat un gran gol d'estràtegia que ha representat l'empat final que deixa els francesos com a segons de grup i possibles rivals del FC Barcelona en els vuitens de final.

Bayern de Munic – Atlètic (1-0)

Primera derrota de l'Atlètic de Madrid en la fase de grups de la Lliga de Campions, ni més ni menys que contra el Bayern de Munic. Els "colchoneros" han fet un partit molt travat defensivament, cosa que ha obligat als de Carlo Ancelotti a atacar la porteria d'Oblak des de lluny. Només ho ha aconseguit Lewandowski, a pilota parada, en un llançament espectacular de falta directa entre l'àrea i el mig del camp que ha enviat la pilota a la xarxa.

Els alemanys també són un dels equips que podria veure's les cares amb el Barça en els vuitens de final de la Champions League.

Manchester City-Celtic (1-1)

Els homes de Pep Guardiola ja tenien assegurada la segona plaça i s'enfrontaven en un partit intranscendent amb el Celtic de Glasgow que deia adéu a l'aventura europea amb aquest enfrontament.

Tot i no jugar-s'hi res, els escocesos han jugat de tu a tu als anglesos i, de fet, han obert el marcador aprofitant una errada d'un jugador 'citizen' que no ha sabut controlar bé una passada del porter Caballero, la pilota ha anat a parar als peus de Roberts, que s'ha llençat a l'atac en una gran jugada personal, s'ha internat a dins de l'àrea i ha afusellat la porteria del City.

Un minut després Iheanacho ha tornat la tranquil·litat a l'Etihad Stadium en igualar el marcador en una gran jugada personal a l'esprint.

Benfica-Nàpols (1-2)

El Nàpols passa als vuitens de final de la Champions gràcies a aquesta victòria davant del Benfica, que queda relegat a la segona posició. Callejón ha inaugurat el marcador en un gran gol i poc després ha estat Mertens, que ha retallat la pilota a un defensa portuguès i ha enviat la pilota al fons de la porteria en un xut ras molt ajustat al pal.

A les acaballes del partit, el Benfica ha fet el gol de l'honor, Jiménez ha robat la pilota  a l'últim defensa, que ha comès un error de principiant, llavors el davanter portuguès ho ha tingut tot de cara per plantar-se cara a cara davant de Reina i afusellar la seva porteria.

Els portuguesos podrien quedar emparellats amb el Barça en el sorteig dels vuitens de final de dilluns, 12 de desembre.

PSV – Rostov (0-0)

Els holandesos s'han acomiadat de la competició europea amb un empat sense gols davant del Rostov, que tampoc es jugava res perquè ja tenia assegurada la classificació a l'Europa League.

Dinamo de Kíev-Besiktas (6-0)

Els ucraïnesos eren els únics del seu grup que no s'hi jugaven res i és que, per punts, ja tenien els dos peus fora de la competició. Tot i així, han fet un partit per emmarcar, han superat el Besiktas turc amb un contundent 6-0. Un autèntic recital davant de la seva afició per posar punt final al repte de jugar contra els millors del continent.

Besedin, Iarmolenko, de penal, Buialski, González, Sidortxuck i Junior Moraes són els noms dels herois que han fet del Dinamo de Kíev un autèntic malson per als turcs, que han vist com les portes de la Champions se li tancaven i quedaven condemnats a l'Europa League.

Basilea-Arsenal (1-4)

L'Arsenal passa com a primer de grup als vuitens de final gràcies a aquesta victòria davant del Basilea i gràcies també al fet que el PSG no ha pogut passar de l'empat contra el Ludogorets.

L'espanyol Lucas Pérez, exjugador del Deportivo de la Corunya, ha signat un espectacular ‘hat-trick' que ha deixat el mateix Arsène Wenger bocabadat a la banqueta. Sempre ben situat en el terreny de joc i molt atent a la pilota. El quart dels ‘gunners' l'ha fet IwobiDoumbia, de la banda del Basilea, ha fet el gol de l'honor.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut