Futbol internacional

El PSG no tindrà el trànsfer de Neymar fins que el Barça no cobri els 222 milions d'euros de la clàusula de rescissió

El FC Barcelona no autoritzarà a la Federació Espanyola el pas internacional del jugador brasiler al conjunt francès fins que no es faci efectiu el cobrament del taló amb els 222 milions d'euros de la clàusula de rescissió

Xavi LemusActualitzat

El serial Neymar no s'acaba mai. L'últim capítol, el PSG encara no l'ha pogut inscriure a la seva lliga i ja fa sis dies que va pagar la clàusula de rescissió. Si el PSG jugués demà, Neymar tampoc podria debutar en la segona jornada al camp del Guincamp. El partit és diumenge i els francesos confien que el famós trànsfer arribi a temps. El Barça, fins que no es faci efectiu el taló dels 222 milions, no autoritzarà a la Federació Espanyola a fer l'operació. Si la situació s'allarga, la FIFA hi hauria d'intervenir.

L'última imatge de Neymar vestint la samarreta oficial del PSG va ser la de dissabte passat quan va ser presentat davant de la nova afició. De moment, encara no pot repetir-la en un partit oficial; el motiu, que el Barça ha frenat el seu trànsfer internacional i, per tant, no pot ser inscrit pel nou club a la lliga francesa.

Per part del club blaugrana, l'argument és que encara no s'ha fet efectiu el taló amb els 222 milions d'euros del pagament de la clàusula de rescissió. Fins que el Barça no vegi al seu compte, la xifra confirmada i cobrada no farà efectiva l'autorització. Un tràmit que habitualment, i un cop dipositat el taló en el banc, pot trigar uns tres dies hàbils.

El segon conflicte entre Neymar i la directiva blaugrana és el cobrament per part del seu pare de la prima de renovació de 26 milions d'euros pendent del seu últim contracte. El Barça ja l'ha recuperat de la notaria on la va dipositar i vol negociar-la amb el jugador i el seu pare de forma proporcional a les temporades que ha complert del seu contracte. Una proposta que el jugador no vol acceptar, la seva intenció és reclamar-la de forma íntegra. Tot plegat, els serrells del serial Neymar.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut