Champions

El PSG no disposarà d'Ibrahimovic en l'anada dels quarts de la Champions contra el Barça

El davanter suec es perdrà l'anada de l'eliminatòria per sanció. Tampoc hi serà el migcampista italià Verratti.

Jordi SunyerActualitzat

Contra el Barça, el París Saint-Germain ha guanyat tants partits com els que ha perdut, i n'ha empatat tres. De fet, els parisencs només han perdut un dels últims quatre enfrontaments contra els blaugranes.

Ibra es perd l'anada

De cara a l'anada, l'equip de Laurent Blanc tindrà una baixa sensible, la de Zlatan Ibrahimovic, expulsat en la tornada dels vuitens de final, contra el Chelsea. El suec és el màxim golejador a la Ligue1, però no a Europa. Lesionat durant una bona part de la fase de grups, Edinson Cavani li va agafar el relleu i ha anotat sis dianes, comptant-ne una contra el Chelsea.

Verratti, absència al migcamp

Però el joc del PSG no es redueix només a les estrelles que té en atac. Per això, l'absència de Marco Verratti, també sancionat, serà igualment una baixa important per a l'anada ja que desfarà el triangle habitual amb Blaise Matuïdi i l'exblaugrana Thiago Motta. Yohan Cabaye, de moment, continua lesionat.

Accent brasiler en defensa

Sí que estan disponibles els dos puntals de la defensa, els dos centrals brasilers, Thiago Silva i David Luiz. Aquest últim, antic objectiu del Barça, amb una aportació golejadora interessant: dos a la Ligue1 i dos a la Champions, un d'aquests decisiu a Stamford Bridge.

Reedició dels quarts del 2013

Segon a la lliga francesa, la igualtat que experimenta el PSG al seu campionat és l'únic pronòstic cert d'una eliminatòria que replica els quarts del 2013. Aleshores, el Barça va passar, però només pel valor doble dels gols a camp contrari.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut