Els jugadors del PSG portaran aquestes samarretes amb el lema "Je suis Paris" (@PSG_inside)
Lliga de Campions

El PSG lluirà una samarreta commemorativa en record de les víctimes dels atemptats a París

El conjunt parisenc homenatjarà les víctimes en el partit de Lliga de Campions d'aquest dimecres contra el Malmö suec i en el pròxim duel de la lliga francesa contra el Troyes dissabte que ve

Actualitzat

Els jugadors del París Saint-Germain lluiran en els dos pròxims partits una samarreta commemorativa en rècord a les víctimes en els atemptats del 13 de novembre a la capital francesa. En una iniciativa del mateix president del club parisenc, el xeic Nasser Al-Khelaifi, el PSG portarà sota l'escut el lema "Je suis Paris" en lloc d'Emirates, el seu patrocinador principal.

En un comunicat oficial publicat a la pàgina web del PSG. Al-Khelaifi ha donat les gràcies a Emirates i a dos patrocinadors més, Ooredoo i QNB, per alliberar l'espai de la samarreta de forma excepcional.

El PSG lluirà aquesta samarreta en el partit de Lliga de Campions d'aquest dimecres contra el Malmö suec i en el pròxim duel de la lliga francesa contra el Troyes dissabte que ve, en el primer matx que el campió francès disputarà al seu estadi del Parc dels Prínceps des dels atemptats.

Anar al contingut