Cavani celebra un dels seus 2 gols (Reuters)
Futbol Internacional

El PSG es prepara per rebre el FC Barcelona derrotant el Girondins de Bordeus a la seva lliga

Dimarts, el Barça disputa l'anada dels vuitens de final de la Lliga de Campions al camp del PSG, un conjunt que ha resolt amb autoritat aquest divendres el seu partit de lliga

El París Saint-Germain ha guanyat 0 a 3 el Girondins de Bordeus en duel de Lliga, en el seu últim partit abans de rebre la visita del FC Barcelona a l'anada dels vuitens de la Lliga de Campions. Quatre dies abans d'enfrontar-se amb l'equip de Luis Enrique Martínez, el PSG s'ha posat de forma provisional al capdavant de la Ligue 1 amb els gols d'Edilson Cavani (2) i Ángel Di María.

El tècnic de l'equip francès, Unai Emery, ha deixat fora de l'onze inicial l'alemany Julian Draxler, que s'ha convertit en un home clau del conjunt des de la seva arribada al mercat d'hivern. Cavani ha obert el marcador en el minut 6. En el minut 41, Di María ha anotat el 2 a 0. En el 47, Cavani ha sentenciat, cosa que ha permès al seu entrenador dosificar més jugadors bàsics.