Edinson Cavani ha liderat el triomf del PSG amb un doblet (Reuters)
Futbol internacional

El PSG es desfà del Girondins i jugarà la final de la Copa de la Lliga francesa per quart any consecutiu

Cavani, amb un doblet a la segona part, ha acabat amb la resistència del Girondins i ha allargat la seva ratxa golejadora aquesta temporada, on ja suma 28 dianes entre totes les competicions

Actualitzat

El PSG s'ha classificat per a la final de la Copa de la Lliga francesa per quart any consecutiu. El conjunt d'Unai Emery, campió d'aquest torneig les tres últimes edicions, s'ha desfet del Girondins de Bordeus per 1 a 4 amb un doblet d'Edinson Cavani.

Els parisencs s'han avançat en el marcador per mitjà d'Ángel di María, que ha transformat un llançament de falta en el minut 19, però el Girondins ha reaccionat i ha igualat el partit amb una diana de Diego Rolán, que ha rematat a porta buida una assistència del guineà François Kamano.

En la represa, el PSG ha premut l'accelerador i ha acabat golejant el rival. Cavani, amb dos gols en els minuts 60 i 74, ha tombat la resistència del Girondins i ha allargat la seva ratxa golejadora aquesta temporada, on ja suma 28 dianes entre totes les competicions. Ben Arfa ha arrodonit el triomf visitant amb el definitiu 1 a 4.

El PSG buscarà el setè trofeu d'aquesta competició en la final del pròxim 1 d'abril, que es disputarà a l'Stade de France de París davant del guanyador del duel entre el Mònaco, actual líder en solitari de la lliga, i el Nancy.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut