Aurier (2) i Kurzawa han marcat els tres gols de l'equip francès

El PSG d'Unai Emery s'exhibeix amb l'Inter de Milà (3-1) en el primer dels tres amistosos que jugaran als Estats Units

Aurier (2) i Kurzawa han marcat els tres gols de l'equip francès, per un de Jovetic de l'Inter de Milà. Aquest dimecres, el PSG s'enfrontarà amb el Reial Madrid a Columbus, Ohio.

El PSG d'Unai Emery s'ha imposat a l'Inter de Milà per 3 a 1 en el primer dels tres amistosos que els francesos jugaran com a part de la seva gira als Estats Units.

L'equip parisenc ha obert el marcador amb un gol de Serge Aurier. Abans del final de la primera part, Stevan Jovetic, de penal, ha marcat l'empat per per als italians. A la repressa, Kurzawa ha desfet l'empat en el minut 61 amb potent xut de falta que ha encarrilat la victòria dels d'Emery. El tercer gol del PSG l'ha fet, un altre cop, Serge Aurier, que a les acaballes ha fet el definitiu 3 a 1.

Dimecres, el PSG s'enfrontarà amb el Reial Madrid a Columbus, Ohio.