Les jugadores del PSG celebren el 0-3
Futbol Femení

El PSG desperta el Barça del seu somni a l'anada de les semifinals de la Lliga de Campions femenina (1-3)

Les blaugranes disputaven per primera vegada les semifinals de la Lliga de Campions femenina. El PSG, però, s'ha mostrat molt superior en el partit d'anada, i ha deixat les catalanes gairebé sense opcions per a la tornada, dissabte, 28 d'abril, a París.

El París Saint-Germain ha mostrat clarament la seva superioritat al Miniestadi sobre el FC Barcelona en l'anada de les semifinals de la Lliga de Campions (1-3). L'equip local, que ha comptat amb el suport de 10.350 espectadors, no ha xutat cap vegada a porta entre els tres pals a la primera part. El PSG ho ha fet tres vegades, i dues d'aquestes jugades han acabat en gol. En el minut 25, en la primera ocasió visitant, Delie ha rebut d'esquena a la porteria dins l'àrea amb temps per girar-se i fer el 0 a 1. Deu minuts més tard, Delie ha fet la centrada per la rematada de cap de Cristiane en la jugada del 0 a 2. En el minut 40, Cristiane ha tornat a xutar entre els 3 pals, però aquesta vegada Sandra Paños ha aturat la pilota.

Només començar la segona meitat el PSG ha tornat a avisar amb un xut al travesser. Les franceses, molt superiors, dominaven sense oposició. Fruit d'aquesta superioritat, Shirley Cruz ha fet el 0 a 3 amb un xut molt ben col·locat des de la balconada de l'àrea. El Barça ha intentat desbordar la defensa visitant amb la velocitat de Marta Torrejón. Dels seus peus ha nascut, en el minut 58, la primera ocasió dels de Xavi Llorens, un xut de Vicky Losada aturat per la polonesa Katarzyna Kiedrzynek. Un gol de Barbara Latorre en el minut 88, aprofitant una indecisió de la defensa francesa, ha salvat l'honor de les barcelonistes.

A l'anada de l'altra semifinal, l'Olympique de Lió ha derrotat el Manchester City per 1 a 3. Les vigents campiones ho tenen tot de cara per poder defensar el seu títol a la final.