Serge Aurier, en acció durant un partit amb el PSG (Reuters)
Futbol internacional

El PSG aparta Serge Aurier de l'equip per insultar Laurent Blanc i alguns dels seus companys

Tot i que el jugador ivorià ha demanat perdó, el club francès li ha obert un procediment disciplinari que pot anar des de la suspensió durant diversos partits i una multa econòmica fins a l'acomiadament

Actualitzat

El lateral dret del París Saint-Germain Serge Aurier ha estat suspès de forma provisional pel seu equip després d'haver-se difós un vídeo en què deia "marieta" a l'entrenador, Laurent Blanc, i insultava alguns dels seus companys. La decisió, adoptada ahir a la nit per l'entitat, passa a dos dies del partit d'anada dels vuitens de final de la Lliga de Campions contra el Chelsea al Parc dels Prínceps.

Aurier, futbolista ivorià de 23 anys, s'havia guanyat un lloc a l'onze titular a la banda dreta, una posició que dimarts serà coberta per l'holandès Gregory van der Wiel o pel brasiler Marquinhos. Malgrat que el jugador ja ha demanat perdó, el club parisenc li ha obert un procediment disciplinari i de manera cautelar l'ha apartat de l'equip. El procediment obert pel club pot anar des de la seva suspensió durant diversos partits i una forta multa econòmica a l'acomiadament.

Aurier va convocar ahir a la nit els mitjans de comunicació en un hotel de París per demanar perdó als seus companys i l'entrenador. "No ho vaig fer per ferir ningú, era per divertir-me (...) Assumeixo el que decideixin, tant les sancions esportives, com si he de parlar amb els meus companys. He comès un error imperdonable", va admetre.

El jugador africà es va mostrar particularment dolgut pels insults a l'entrenador: "Li dec molt, ha fet molt per mi, m'ha donat l'oportunitat d'entrar en un dels millors equips del món. Estic molt decebut, he fet una ximpleria", va afegir.

Arribat el 2014 procedent del Tolosa, el jugador ha aconseguit guanyar-se un lloc en el competitiu esquema del PSG, on ha estat titular en 19 dels 26 partits de la lliga francesa disputats fins al moment.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut