Barça

El projecte guanyador del nou Camp Nou es presentarà el 21 d'abril

El portaveu del FC Barcelona, Josep Vives, ha anunciat quan es farà l'acte de presentació del nou Camp Nou i ha fet una crida a l'afició perquè doni suport a l'equip en aquest tram final de temporada

Actualitzat
El portaveu del FC Barcelona, Josep Vives, ha anunciat després de la reunió de la junta directiva que la presentació oficial del projecte arquitectònic guanyador del nou Camp Nou es farà el 21 d'abril en un acte a l'estadi a partir de les 13.30.

D'altra banda, Vives ha volgut fer una crida a l'afició del Barça perquè doni suport a l'equip en aquest tram final de la temporada: "Ara és important el suport de l'afició. Si aconseguim els dos títols en joc, seria una bona temporada. Cal tenir convicció en l'equip", ha demanat de cara al pròxim partit de Lliga contra el València al Camp Nou.

Demanaran explicacions a l'RFEF per l'horari de la final de Copa

La junta ha acordat, en una acció conjunta amb el Sevilla FC, demanar explicacions al president de la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF), en la pròxima reunió de la junta directiva, sobre la problemàtica generada arran de l'horari de la final de la Copa del Rei, que s'ha de disputar el 22 de maig a l'estadi Vicente Calderón de Madrid.

Els dos clubs seguiran defensant que la final es disputi en l'horari que ofereixi les millors possibilitats de desplaçament i conciliació laboral de les aficions. Tenint en compte que la final es disputarà en diumenge i que l'endemà és laborable, el FC Barcelona i el Sevilla FC entenen que entre les 18 i les 19 hores és el millor horari perquè les aficions puguin fer un desplaçament còmode fins a Madrid i un retorn que permeti arribar als punts d'origen a una hora raonable la nit del partit. Mediaset, empresa propietària dels drets televisius de la final, ha fixat l'horari a les 21.30.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut