Imatge del que podria ser la samarreta del FC Barcelona en un futur
Barça

El projecte de samarreta del Barça per a la temporada 2017-18 no deixa indiferent

El "Mundo Deportivo" ensenya el primer projecte amb què Nike està treballant de cara a l'equipació del FC Barcelona per a la temporada 2017-18. Les franges verticals de diferents mides són la principal novetat d'aquest disseny.

Actualitzat

El diari esportiu "Mundo Deportivo" ha desvelat el projecte de Nike per equipar el Barça la temporada 2017-18. De moment, segons explica el diari barceloní, no passa de ser un primer esborrany. Això sí, és prou singular: inclou les ratlles verticals de color blaugrana, però són d'una amplada diferent: al centre, en la fotografia del model feta pública per "Mundo Deportivo" les franges blau i grana són d'una grandària normal i es van estrenyent cap als costats. Aquest disseny fins ara no s'ha utilitzat en les equipacions del FC Barcelona i en altres clubs de referència i vist en directe pretén que creï un efecte cromàtic uniforme.

El fet que les ratlles de la samarreta siguin verticals, continuant amb la tradició històrica de l'equipació blaugrana, només s'ha trencat amb la samarreta d'aquest any, que té les ratlles horitzontals.

Els dissenys de la segona i tercera equipació encara no s'han decidit, segons explica aquesta informació de "Mundo Deportivo". Això sí, els dissenyadors de Nike hauran de tenir en compte la recomanació de la UEFA que totes les samarretes presentin uns dissenys prou clars i diàfans perquè a nivell televisiu no indueixin a confusions per als espectadors.

Anar al contingut