Barça

El projecte de Joan Laporta per al bàsquet compta amb Xavi Pascual

El precandidat a la presidència del Barça ha donat a conèixer el seu programa per al bàsquet, que comptarà amb tres responsables ben coneguts al Palau: Roger Esteller, Roger Grimau i Audie Norris

Actualitzat

Joan Laporta, precandidat a la presidència del Barça, ha presentat aquest dilluns el seu programa per a la secció de bàsquet del club.

Laporta ha presentat les dues cares visibles de la gestió del bàsquet blaugrana en cas d'imposar-se a les eleccions del pròxim 18 de juliol. I no són precisament dues cares desconegudes: Roger Esteller seria el directiu responsable de la secció, mentre Roger Grimau exerciria de secretari tècnic. Mentre, Audie Norris seria el responsable del bàsquet de base.

Laporta ha admès que seguiria comptant amb Xavi Pascual com a entrenador de l'equip i que caldria parlar amb l'actual director esportiu, Joan Creus, abans de decidir si pot desenvolupar alguna funció en el nou organigrama.

En el seu discurs de presentació, tant Esteller com Grimau han incidit en que restablir la connexió entre l'equip i el Palau passa per fer una major inversió en el bàsquet de base. "Treballarem per crear una estructura que prepari els jugadors des de la base", ha dit Esteller, que ha lamentat que en els últims anys s'ha anat oblidant l'aposta pel planter.

La necessitat de remodelar el Palau per adequar-lo a les exigències de l'Eurolliga també és un tema cabdal en el programa de Laporta per al bàsquet. Amb tot, el precandidat ha supeditat els detalls a les converses que es puguin tenir amb l'Ajuntament. 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut