El trofeu al millor himne del futbol català
El trofeu al millor himne del futbol català
Futbol

El programa "Tot gira" de Catalunya Ràdio busca el millor himne del futbol català del 2017

Els nou himnes aspirants són els dels clubs Sant Juan Atlético de Montcada, FC Fruitosenc, UE Tossa, UE Rubí, CE Navàs, Terrassa FC, CD Tortosa, CF Damm i CF Ciudad Cooperativa. El guanyador se sabrà el 2 de juliol en l'últim programa de la temporada

Actualitzat

Durant tota la temporada, a "El melic del futbol" de Jordi Mèlich, hem sentit himnes d'equips del futbol territorial català. Cada mes els oients del programa han escollit el millor entre els proposats i ara ja hi ha definits els nou candidats a ser el millor himne del 2017, en la que és la segona edició d'aquest concurs.

Els nou himnes aspirants són els dels clubs Sant Juan Atlético de Montcada, FC Fruitosenc, UE Tossa, UE Rubí, CE Navàs, Terrassa FC, CD Tortosa, CF Damm i CF Ciudad Cooperativa.

L'audiència torna a ser qui decideix i la votació popular està oberta fins al divendres a la mitjanit al web i al Facebook del programa. D'aquesta en sortiran els tres finalistes per endur-se el premi i el guanyador se sabrà el 2 de juliol en l'últim "Tot gira" de la temporada. El jurat que triarà quin és el millor himne de l'any serà el grup reusenc Pokers, que és qui interpreta la sintonia de la secció dedicada al futbol de casa nostra.

Qui s'emporti el trofeu succeirà la Fundació Esportiva Grama, que es va imposar en l'edició de l'any passat.

 

Anar al contingut