Xavier Valls serà el presentador del nou "Gol a gol"
Futbol

El programa "Gol a gol" torna a la graella de TV3 amb Xavier Valls

L'acord a què ha arribat TV3 per disposar dels resums de 1a i 2a Divisió ha estat clau per al retorn del programa

Actualitzat

Dimecres torna a la graella de TV3 el programa esportiu "Gol a gol", presentat per Xavier Valls, amb el resum dels millors moments del partit entre el FC Barcelona i l'Atlètic de Madrid. L'horari habitual d'emissió serà els diumenges a les 23.25, després d'"Emergències", de manera simultània per TV3 i l'Esport3.

La recuperació els resums dels partits de futbol de Primera i Segona Divisió ha estat el factor decisiu que ha permès recuperar un format consolidat de programa amb moltes novetats.

Cada setmana es farà un ampli seguiment de la jornada de la Primera i la Segona Divisió i es posarà especial atenció als equips catalans de Primera, el Barça i l'Espanyol, i també als que juguen a la divisió de plata, Girona, Nàstic i Reus.

El "Gol a gol" és un dels programes històrics de TV3. Va començar l'emissió el 22 de gener del 1984 i el primer presentador va ser Eduard Berraondo. Va néixer com un espai per veure cada setmana el resum i els gols dels partits de futbol de la lliga. Al llarg dels anys va anar canviant el format i les últimes temporades es va convertir en un espai poliesportiu.

Ara recupera la seva essència i torna a ser una finestra per poder veure les millors jugades de cada jornada de Primera i Segona Divisió. En les tres dècades de programa l'han presentat Eduard Boet, Arcadi Alibés, Pere Escobar, Jordi Basté, Josep Maria Farràs, Enric López Vilalta, Pilar Calvo, Àlex Castells, Imma Pedemonte, Xavier Torres, Francesc Sòria i Marc Negre.

Anar al contingut