Futbol

El president del Nàstic, Josep M. Andreu, ratifica Vicente Moreno com a tècnic del club grana

Després de la derrota (3-0) contra l'Almeria, el president del Nàstic ha assegurat que confien en el tècnic, Vicente Moreno, "fins al final", en una entrevista al "Tot gira" de Catalunya Ràdio

Actualitzat

Josep M. Andreu, el president del Nàstic de Tarragona, manté la confiança amb el tècnic grana, Vicente Moreno, després de perdre per 3 a 0 al camp de l'Almeria. L'equip tarragoní seguirà una setmana més en la cua de la classificació i sense haver guanyat cap partit en 11 jornades, però Josep M. Andreu ho té clar: "Amb Vicente Moreno fins al final".

El president del Nàstic, equip que fa quatre mesos lluitava per pujar a Primera, confessa que està "trist perquè les coses no surten, s'intenta, però no hi ha manera". El que és clar és que "quan sumes 11 jornades sense poder guanyar és un motiu de preocupació, però hem de seguir treballant, queden moltes jornades i no podem llençar la tovallola", ha afegit Andreu.

Respecte al tècnic, Vicente Moreno, el president ho té clar: "Vicente és el nostre entrenador i té la nostra confiança. Estic content amb la seva feina, desafortunadament, les coses no estan sortint, però el que hem de fer nosaltres és donar confiança als tècnics per intentar sortir d'aquí". Josep M. Andreu no vol sentir parlar de destitucions: "el més fàcil seria destrossar-ho tot i caure en una depressió, però aquest no és el meu estil".

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut