El president del Lietuvos Rytas, Gedvydas Vainuaskas
Bàsquet

El president del Lietuvos Rytas culpa l'excés de jugadors negres de la mala temporada del seu equip

"No pot ser que hi hagi més de dos jugadors negres, ho dic pels meus 23 anys d'experiència en aquest negoci. Quan els equips en tenen més de dos, comença el dolent", ha assegurat Gedvydas Vainuaskas després de l'eliminació del seu equip a les semifinals de la lliga lituana

Actualitzat

El president del Lietuvos Rytas, Gedvydas Vainuaskas, ha atribuït al fitxatge de jugadors negres els mals resultats registrats per l'equip aquesta temporada que l'han deixat fora de la final de la lliga lituana de bàsquet. Les polèmiques declaracions racistes les va realitzar en una entrevista gravada per Lithuanian TV i en les quals desenvolupa la seva argumentació basant-se en l'experiència que diu que acumula.

"Tenim com a principi que no podem contractar més de dos jugadors negres cada any, però al nostre entrenador, Tomas Pacesas, li agrada treballar amb ells per controlar-los i ensenyar-los", assegura Vainuaskas. "Així que al final hem acabat amb quatre i, de sobte, ells s'ajunten i es converteixen en una mena de banda. No pot ser que n'hi hagi més de dos, ho dic pels meus 23 anys d'experiència en aquest negoci. Quan els equips en tenen més de dos, comença el dolent".

Clevin Hannah, Corey Fisher i Taylor Brown van acabar la temporada suspesos per sortir fins a altes hores de la matinada i Drew Gordon va tornar als Estats Units per recuperar-se d'una lesió.

Anar al contingut