Barça

El president del FC Barcelona transmet un missatge de tranquil·litat als aficionats sobre la renovació de Leo Messi

Josep Maria Bartomeu ha volgut calmar els aficionats respecte a les converses per la renovació amb Leo Messi, un tema que ha reconegut que ha assumit personalment

Actualitzat

El president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, ha volgut tranquil·litzar els aficionats blaugrana respecte a la renovació del contracte de la gran estrella de l'equip, Leo Messi. Davant dels micròfons d'Esport3, Bartomeu ha expressat que "no hi ha nervis en absolut. Vull tranquil·litzar tothom. Porto personalment les converses amb Leo, la família i el seu entorn. Quan hi hagi notícies, ja avisarem".

Josep Maria Bartomeu ha afirmat que "no en puc explicar els detalls, però sí que puc dir que s'està parlant amb l'entorn del jugador. Tot es farà amb la tranquil·litat i discreció que cal en una renovació com aquesta, imprescindible per al nostre club". Això sí, el president ha aclarit que li agradaria arribar a un acord com més aviat millor.

Aquest divendres, la Junta va destituir Pere Gratacós com a representant institucional del Barça davant de la Federació Espanyola per unes declaracions on deia que els companys feien millor Messi. Bartomeu ha volgut explicar que "el senyor Gratacós continuarà treballant al club, té una feina molt important a la Masia", però "les seves declaracions no van ser les adequades pel que pensa el club". El president del Barça s'ha mostrat sorprès per la volada que ha agafat el tema: "Està totalment entès i ens costa entendre la polèmica que s'ha creat".

Bartomeu ha defensat que "Messi és el millor jugador del món, amb diferència, de la història del futbol. El Barça amb ell té una trajectòria molt bona, un cicle d'èxit. Un equip són 11 jugadors. Però no volem oblidar que Leo és el líder i el millor jugador del món. Messi és fonamental".

El màxim responsable del Barça també ha volgut parlar de les paraules del director executiu del club, Òscar Grau, que va parlar de sentit comú a l'hora de renovar el davanter argentí. Per Bartomeu, "el sentit comú ens diu que hem de renovar Messi amb la tranquil·litat que pertoca. S'ha tret de context. Òscar Grau va parlar des de l'àmbit de gestor, però el sentit comú des de la part esportiva ens diu que Leo Messi ha de seguir amb nosaltres".

El president també ha volgut aclarir que les converses per la renovació de Messi no són un fre al diàleg amb altres jugadors que acaben contracte aviat: "Estem negociant amb tothom a la vegada. Tenim un bloc molt competitiu, amb grans jugadors, i el volem mantenir. Volem continuar amb Iniesta, amb Rakitic i amb Ter Stegen".

Un dels que hauria de renovar també és l'entrenador Luis Enrique, que acaba contracte aquest estiu. El president del Barça ha dit que "no parlarem fins a l'abril. Qui planifica la pròxima temporada és Robert Fernández. Luis Enrique està centrat en la competició, els entrenaments i els partits. En parlarem el mes d'abril. Ens agradaria que continués.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut