Carlos Arthur Nuzman amb Thomas Bach, president del COI, al darrere, a la inauguració dels Jocs de Rio 2016
Carlos Arthur Nuzman amb Thomas Bach, president del COI, al darrere, a la inauguració dels Jocs de Rio 2016
Olimpisme

El president del Comitè Olímpic Brasiler, investigat per presumptes suborns en l'elecció dels Jocs de Rio 2016

Una investigació conjunta entre la policia brasilera i la fiscalia francesa apunta a Carlos Arthur Nuzman, dos empresaris i un exgovernador de l'estat de Rio

Actualitzat

La Fiscalia brasilera ha demanat aquest dimarts el bloqueig dels béns del president del Comitè Olímpic Brasiler, Carlos Arthur Nuzman, investigat per uns presumptes suborns en l'elecció de Rio de Janeiro com a seu dels Jocs Olímpics del 2016.

Nuzman, l'empresari Arthur César de Menezes i la seva exsòcia Eliane Pereira Cavalcante apareixen en la investigació que la policia brasilera fa en cooperació amb la fiscalia francesa sobre els fons il·lícits que l'exgovernador de Rio Sérgio Cabral, actualment a la presó, hauria fet servir per subornar els participants a l'elecció de la seu olímpica de l'any 2016.

Rio va guanyar Madrid en la votació per organitzar els Jocs Olímpics de l'any 2016. Carlos Nuzman era llavors membre del COI i president de la candidatura de la ciutat brasilera. Després va ser també president del Comitè Organitzador dels Jocs. Ara ja no tenia cap càrrec al COI.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut