El Barça fent un minut de silenci com a mostra de condol per les víctimes de l'accident aeri del Chapecoense
Barça

El president del Chapecoense revela que el Barça "ha estat l'únic club europeu que ens ha ajudat amb diners"

Més enllà de la invitació al Trofeu Joan Gamper, el club blaugrana va oferir diners i ajuda material a l'equip brasiler, just després de la tragèdia

Actualitzat

El president del Chapecoense, Plínio David De Nes, ha explicat en una entrevista a FOX Sports que el FC Barcelona "ha estat l'únic club d'Europa que ha ajudat amb diners" el seu equip després de la tragèdia aèria del novembre passat, quan es va estavellar l'avió que traslladava tot l'equip a Colòmbia per disputar la final de la Copa Sud-americana contra l'Atlético Nacional i en què només van sobreviure tres jugadors.

L'allau de missatges de solidaritat, d'homenatges i de tota mena de mostres de suport provinents de clubs, d'estrelles de l'esport o del cinema, de polítics i de ciutadans anònims, van ser un gran ajut emocional en els primers i duríssims moments que li va tocar viure al Chapecoense just després de la tragèdia.

Més de tres mesos després, el club ha refet l'equip amb nous jugadors, i ja ha començat a disputar partits oficials, però "només el Barcelona va ser el nostre company des del primer moment. Ens va posar diners a la nostra disposició i el mes d'agost ens va convidar a jugar el Joan Gamper". De Nes ha revelat, a més a més, que els beneficis obtinguts de la recaptació de les entrades es repartiran al 50% amb el Barça. De moment, el club blaugrana ja ha pagat 250.000 euros en aquest concepte. A banda, el desplaçament de l'equip brasiler per jugar al Camp Nou també anirà a compte del FC Barcelona.

De tota manera, el president del Chapecoense ha agraït la infinitat de missatges i mostres de suport que encara reben diàriament.

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut