Futbol

El president del Celta nega que no contractin Salva Ballesta per ser espanyolista

El Celta han presentat aquest dimarts el nou entrenador. Es tracta d'Abel Resino, que arriba amb una feina ben concreta: treure l'equip de la zona de descens. El tècnic ha arribat envoltat de polèmica després que demanés un segon, Salva Ballesta, que ha estat rebutjat pel club. El president del club gallec, Carlos Mouriño, ha assegurat, però, que no l'han rebutjat per la ideologia espanyolista de l'exfutbolista, que sempre s'ha definit de dretes i espanyolista.

Actualitzat
El Celta ha presentat aquest dimarts el nou entrenador. Es tracta d'Abel Resino, que arriba amb una feina ben concreta: treure l'equip de la zona de descens. El tècnic ha arribat envoltat de polèmica després que demanés un segon, Salva Ballesta, que ha estat rebutjat pel club. El president del club gallec, Carlos Mouriño, ha assegurat, però, que no l'han rebutjat per la ideologia espanyolista de l'exfutbolista, que sempre s'ha definit de dretes i espanyolista.

"A nosaltres se'ns proposa portar Salva de segon entrenador el diumenge de matinada. Fem les nostres investigacions, com fem sempre, i decidim que no pot venir al Celta", ha explicat Mouriño. El màxim accionista del Celta ha assegurat que havia frenat l'arribada de l'exfutbolista pels informes negatius que hi havia sobre ell: "Vam analitzar els problemes que va tenir en d'altres clubs com a jugador i que no tenia l'experiència suficient per fitxar pel Celta", ha afegit el màxim accionista del Celta.

Salva Ballesta va explicar al programa "Intermedio" de Radio Marca que el club gallec s'havia fet enrera en la seva incorporació, ja que "anava cap a Vigo i em va trucar el president per dir-me que no podria ser". L'exjugador va denunciar que la seva no-contractació eren per la seva ideologia espanyolista.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut