Espanyol

El president de l'Espanyol, Joan Collet, admet que la prioritat és reforçar la part ofensiva

El president de l'Espanyol, Joan Collet, ha assegurat que al mercat de fitxatges d'hivern "reforçar la part ofensiva de l'equip és la prioritat" i ha concretat que els tècnics parlen "d'un davanter centre i un jugador de banda", que no arribarien, segons ell, abans de la primera setmana de gener.

Actualitzat
El president de l'Espanyol Joan Collet ha assegurat que al mercat de fitxatges d'hivern "reforçar la part ofensiva de l'equip és la prioritat" i ha concretat que els tècnics parlen "d'un davanter centre i un jugador de banda", que no arribarien, segons ell, abans de la primera setmana de gener.

En el capítol de sortides, el màxim mandatari, en la mateixa entrevista al programa de televisió Pericosonline, ha descartat sorpreses: "Oficialment no ha arribat res. A més, l'oferta hauria de ser molt, molt bona perquè se n'anés algú. Però en la posició en la qual estem no podem vendre molt", ha dit.

Joan Collet s'ha mostrat molt satisfet amb la labor del nou entrenador, Javier Aguirre, al capdavant de l'equip: "Els resultats i la pilota són els que manen i estic content. Ara noto que tots anem a una, ens hem posat les piles pensant en la salvació de l'Espanyol al final de temporada", ha afirmat el president.

En cas que l'equip baixés a Segona, el dirigent comprendria que el soci demanés un canvi de cicle. "El meu futur el decidiran els accionistes però jo no m'ho he plantejat. Crec que el normal seria que, si això passa, sorgís una altra alternativa", ha comentat el mandatari blanc-i-blau.

D'una altra banda, Collet ha avançat que assistirà al partit contra el Barcelona del Camp Nou el 6 de gener, contràriament al que havia fet els últims anys: "Són dos partits que saps que en condicions normals pots perdre, per això no hi anava. Ara, com a president, hi he d'anar, però seran dues hores molt llargues", ha comentat.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut