Futbol

El president de l'Argentina i Maradona s'impliquen en la campanya per demanar a Messi que no es retiri

L'anunci del davanter blaugrana que no jugarà més amb la selecció "albiceleste" ha fet reaccionar el país. Mauricio Macri, Diego Armando Maradona i milers de ciutadans ja s'han pronunciat per demanar-li que s'ho repensi

Actualitzat

L'anunci de Leo Messi que no tornarà a vestir la samarreta de la selecció argentina ha sacsejat el país sud-americà. Des del president del país, Mauricio Macri, fins al màxim estendard del futbol argentí, Diego Armando Maradona, han sortit a l'escena pública per demanar al davanter del Barça que reconsideri la decisió.

Minuts després que se sabés la posició de Messi, una campanya a les xarxes amb l'etiqueta #NoTeVayasLio va fer estralls. Un dels missatges que portaven aquesta etiqueta el firmava Mauricio Macri, president de la República Argentina. Macri, que va ser president del Boca Juniors durant molts anys, escrivia al seu compte de Twitter: "Espero que l'alegria de veure el millor del món continuï molts anys més."

Però a l'Argentina, en qüestions futbolístiques, hi ha una veu que és més escoltada que la del mateix president: la de Diego Armando Maradona. El Pibe, que fa poc va qualificar Messi de "bon noi sense personalitat de líder" en una conversa amb Pelé, va demanar en declaracions al diari "La Nación" que Messi continuï perquè "encara té corda per a estona". A més, va denunciar tots els que el culpen de la derrota de la selecció argentina. "Els que diuen que ha de marxar ho fan per tapar el desastre que és el futbol argentí", diu Maradona, que creu que a Messi "l'han deixat massa sol".

Manifestació en suport de Messi

La selecció argentina va arribar al país en silenci i va ser rebuda per uns quants centenars d'aficionats que van expressar el seu suport a Messi. Però és només una mostra del que es preveu en els pròxims dies. Dissabte que ve hi ha convocada una manifestació a la plaça de l'Obelisc de Buenos Aires per demanar a Messi que no deixi la selecció i en poques hores més de 40.000 persones ja hi han confirmat l'assistència. 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut