Futbol

El president de LaLiga, Javier Tebas, reconeix que la incertesa a Catalunya afecta la venda dels seus drets internacionals

La lliga de futbol espanyola perdria entre el 20 i el 25% del seu negoci si marxen els clubs catalans

Actualitzat

El conflicte entre Catalunya i Espanya ha començat a afectar, tot i que encara de forma indirecta, a la Lliga espanyola de futbol. El president de LaLiga, Javier Tebas, ha reconegut que la situació política ha fet aturar-se unes setmanes la venda dels drets televisius internacionals a alguns països comTurquia, Singapur i l'Índia.

Tebas ha reconegut que "no és el millor moment. No puc enganyar els operadors de televisió. Hauríem de renegociar tots els contractes i fer una lliga de 18. Però espero que això no passi". El president de la Liga ha admès que, en cas de produir-se la independència de Catalunya i la sortida dels clubs catalans de la Primera Divisió, la competició que ell presideix perdria entre un 20 i un 25% del seu volum de negoci.

Javier Tebas també ha insistit que la llei espanyola no permet una competició nacional de caràcter professional on puguin competir clubs estrangers, i que la independència de Catalunya obligaria la federació catalana a sortir de l'espanyola.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut