Aleksander Ceferin, president de la UEFA
Lliga de Campions

El president de la UEFA no descarta que la final de la Champions es pugui jugar fora d'Europa en un futur

Aleksander Ceferin revela en una entrevista a l'agència Associated Press la possibilitat que la final de la Lliga de Campions es disputi en una ciutat no europea per primera vegada en la història de la competició

Actualitzat

El nou president de la UEFA, l'eslovè Aleksander Ceferin, no descarta que en un futur la final de la Lliga de Campions es pugui disputar en una ciutat no europea per primera vegada a la història. Ceferin ha revelat les seves intencions en una entrevista exclusiva que ha concedit a l'agència Associated Press.

"Nova York? Pot ser una idea per al futur, però hem de parlar. Per anar de Portugal a l'Azerbaidjan, per exemple, el temps és gairebé el mateix que per anar a Nova York. Per als apassionats al futbol no seria problema. Encara ho hem de valorar perquè, en definitiva, es tracta d'una competició europea i cal tenir en compte aquest factor", ha confirmat.

Ceferin també es planteja introduir canvis en el calendari de competició de la Champions amb l'objectiu d'augmentar els ingressos televisius i publicitaris. "Actualment només la final es juga en dissabte, però una possibilitat seria disputar les semifinals aquest dia. No es tracta d'una decisió simple perquè el problema és com adequar-lo als campionats nacionals, que també són importants", assegura el president de la UEFA.

De moment, els plans de Ceferin hauran d'esperar per fer-se realitat perquè les pròximes dues finals de la Lliga de Campions ja tenen fixada una seu europea, la del 2017 a l'Estadi del Mil·leni de Cardiff i la del 2018 a l'Olímpic de Kíev.

Anar al contingut