Michel Platini amb Joseph Blatter (Reuters)
Michel Platini amb Joseph Blatter en una imatge d'arxiu (Reuters)
Futbol

El president de la UEFA, Michel Platini, presenta un recurs al TAS contra la suspensió de 90 dies de la FIFA

El gabinet legal que representa el president suspès de la UEFA ha assegurat que "l'objectiu és aixecar amb efecte immediat la suspensió provisional de què Platini és objecte des del 8 d'octubre"

Pau RodríguezActualitzat

El president de la UEFA, el francès Michel Platini, ha presentat aquest divendres un recurs al Tribunal d'Arbitratge de l'Esport (TAS) contra la suspensió de 90 dies que el Comitè d'Ètica de la FIFA va imposar-li el passat mes d'octubre. "L'objectiu és aixecar amb efecte immediat la suspensió provisional de què Platini és objecte des del 8 d'octubre", ha explicat el gabinet legal que representa Platini.

El francès va anunciar el dimecres que recorreria al TAS després que el Comitè d'Apel·lació de la FIFA rebutgès el recurs presentat pel president de la UEFA. "Ens dirigim al TAS, un tribunal independent, seriós, separat del context electoral i de les pressions que s'exerceixen dintre la FIFA. Tenim plena confiança en què el TAS li retornarà tots els seus drets", han assegurat els representats legals de Platini.

El dirigent francès manté la idea de presentar-se a les eleccions per a la presidència de la FIFA sempre i quan el TAS accepti el seu recurs, ja que la suspensió provisional li impedeix ser candidat. Platini ha afirmat que la FIFA està portant a terme "una estratègia deliberada i inadmissible de retard" de la seva campanya.

El TAS ha anunciat poc després de la presentació del recurs de Platini que la setmana que ve determinarà els passos a seguir pel que fa a la situació del president de la UEFA.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut