Gianni Infantino va complir el 26 d'octubre un any a la presidència de la FIFA
Gianni Infantino va complir el 26 d'octubre un any a la presidència de la FIFA
Futbol

El president de la FIFA creu que el futbol necessita gent com Mourinho, que "diuen el que pensen"

El suís Gianni Infantino ha mostrat la seva estima pel tècnic portuguès i n'agraeix la sinceritat encara que li falti diplomàcia

Actualitzat

El president de la FIFA, Gianni Infantino, ha admès aquest dimecres en una entrevista a la cadena italiana Sky Sports la seva estima cap a l'entrenador portuguès José Mourinho. Infantino ha considerat que el futbol necessita més persones com ell, que "diguin el que pensen" sense ser "sempre diplomàtics". En les seves declaracions, el màxim dirigent del futbol mundial s'ha referit a Mourinho com "un home que ha aportat i segueix aportant molt al futbol, amb les seves idees i amb la seva manera de ser. Òbviament, o l'estimes o l'odies, i jo formo part dels primers".

El màxim mandatari de la FIFA ha raonat que es necessiten "persones així, innovadores i que diguin el que pensen sense ser sempre diplomàtics. Necessitem aquestes coses en el món del futbol". En la mateixa entrevista a Sky Sports, Infantino, que el 26 d'octubre va complir un any com a president de la FIFA, ha revelat que és un aficionat de l'Inter de Milà. "El meu pare n'era aficionat i em va encomanar aquesta mena de virus, al primer partit on vaig anar va ser a San Siro", i ha continuat desitjant tota la sort del món al nou entrenador de l'Inter, Stefano Pioli.

Anar al contingut