Futbol

El president de la FCF Andreu Subies avança les eleccions al 26 de juliol i demana un càrrec retribuït

L'actual president ha explicat que es convoquen ara les eleccions per evitar que siguin al mig de la temporada vinent, com estaven previstes. Subies ha demanat que si surt reelegit, vol un càrrec retribuït

Actualitzat

El president de la Federació Catalana de Futbol (FCF), Andreu Subies, ha anunciat que avançarà les eleccions a la presidència de l'entitat al 26 de juliol, ja que estaven previstes per a la primavera vinent. La Catalana ha celebrat avui a Santa Margarida de Montbuí la seva assemblea anual general, en la qual els gairebé 250 assembleistes que s'han citat han votat el pressupost de 19 milions d'euros per a la temporada que ve, i també els comptes de l'anterior.

A més, Subies ha demanat que el seu càrrec sigui retribuït: "Si continuo com a president ha de ser com a professional. No pot ser que el 99% de la casa ho sigui, i el president no", ha assenyalat Subies per reclamar un sou fix en el càrrec de president, si és reelegit. A més, el president de la Catalana ha anunciat que la seva federació va cancel·lar tots els deutes el febrer passat i que ara "estem al dia".

"Sóc un home de (Ángel María) Villar", ha defensat Subies davant els assemblearis, en argumentar que el president de l'Espanyola "sempre ha ajudat el futbol català".

Sobre el calendari electoral, ha defensat que si les eleccions se celebressin en la data prevista, els comicis podrien pertorbar el dia a dia, i que per això s'avançaran al pròxim juliol, mes en el qual ha assegurat que no creu que tingui rival, "perquè no tinc constància que cap company tingui interès a anar a les eleccions".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut