Jocs Olímpics

El president Carles Puigdemont rep els olímpics i paralímpics catalans

El president de la Generalitat ha traslladat l'"agraïment de tot el país" als representants catalans a Rio. "Ens vau fer sentir molt ben representats."

La foto de grup de la recepció (Jordi Bedmar)

El president de la Generalitat Carles Puigemont, acompanyat de la vicepresidenta Neus Munté, ha ofert una recepció a una delegació de participants catalans en els Jocs de Rio de Janeiro. Puigdemont els ha fet arribar "l'agraïment de tot el país. Amb la vostra participació ens vau fer sentir molt ben representats", ha indicat Puigdemont, a un nombrós grup d'esportistes, tècnics i àrbitres catalans que van ser als jocs Olímpics i Paralímpics de Rio.

Encapçalaven la representació les nedadores medallistes a Rio Mireia Belmonte i Sarai Gascon, en representació dels medallistes olímpics i paralímpics, respectivament. Puigdemont ha ressaltat la incidència dels esportistes catalans, responsables de 7 de les 18 medalles de la delegació olímpica espanyola, i de 11 de 31 en el cas dels Paralímpics.

"Ens sentim enormement orgullosos de veure de quina manera esteu defensant tot aquest esforç que heu anat fent durant anys, amb aquesta honorabilitat i honestedat en la qual veiem reflectida també l'honorabilitat i honestedat del país", ha indicat Puigdemont.