Barça

El precandidat Agustí Benedito posa en marxa una seu mòbil

Ha començat a rodar l'autobús d'Agustí Benedito, un vehicle de grans dimensions que és la seva eina de comunicació amb els socis, ja que es tracta d'una oficina mòbil d'atenció als barcelonistes i també per recollir signatures. L'autobús complementa la seu fixa i està previst que viatgi cap a Sevilla, per acompanyar el Barça en el penúltim partit de la Lliga. Benedito ha carregat contra la junta de Laporta perquè segons el seu parer aquesta no promou la participació del soci en el procés electoral, en prohibir que en un dia de partit es puguin recollir firmes de suport.

Actualitzat
Fa uns dies la junta directiva que presideix Joan Laporta va dissenyar el calendari electoral i va excloure la possibilitat que en l'últim partit de Lliga al Camp Nou (Barcelona-Valladolid) tots aquells socis que concorren com a precandidats puguin recollir firmes de suport per convertir-se en candidats. "En l'última junta directiva, l'equip de Laporta ha vulnerat l'esperit dels estatuts, que parlen de procurar que les eleccions se celebrin en un dia de partit i de promoure la participació. La recollida de firmes podria haver estat el 14 de maig, però, en canvi, començarà el 17", ha recordat.

L'empresari català va iniciar el seu recorregut com a precandidat el 8 d'octubre i des d'aleshores ha contactat amb 2.300 socis personalment i recorregut 12.000 quilòmetres. Benedito sempre s'ha mostrat confiat que en el període de recollida de suports entre els socis, que començarà el 17 de maig, aconseguirà les firmes necessàries per passar el tall i convertir-se en candidat
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut