El Pozo Múrcia empata el partit del Palau en els últims cinc minuts (3-3)

El Barça no sap tancar una victòria que l'hagués col·locat líder

Víctor LavagniniActualitzat

El Barça Lassa ha perdonat el 4-1 i no ha pogut evitar l'empat a 3 d'El Pozo en el partit més important de la setena jornada. L'equip blaugrana i el Múrcia mantenen l'empat, ara a 16 punts, per darrere del Palma Futsal, líder de la classificació amb 18.

La primera part ha estat tàctica, amb un alt ritme de joc, poques finalitzacions, molts tirs exteriors i protagonisme dels 2 porters, Juanjo i Fabián, la nit de Paco Sedano.

L'un a zero ha arribat al minut 12, una passada de Dyego que Esquerdiña engalta per batre la porteria visitant. L'equip d'Andreu Plaza rebia el premi a la seva perseverança rematadora.

Temps mort. El segon gol del partit ha arribat només començar la segona part. Esquerdiña ha marcat el seu setè gol a la lliga aprofitant el rebuig de Fabio. Només un minut més tard, El Pozo, amb un cop d'esperó d'Alex, ha retallat diferències. El partit ha canviat. Dyego, el millor jugador del matx, ha transformat el tercer gol català. Però en els cinc minuts finals, primer Marinovic en una jugada d'estratègia i després Andresito en la continuació d'un penal aturat per Juanjo s'han encarregat d'igualar el partit definitivament.