Javi Martínez regalant una pilota a un nen (twitter @Javi8martinez)
Javi Martínez regalant una pilota a un nen (twitter @Javi8martinez)
Futbol

El Porto demana la solidaritat dels clubs de la Lliga de Campions amb els refugiats

El Porto ha engegat una iniciativa davant de la UEFA i els clubs de la Lliga de Campions per recaptar diners de les entrades dels partits destinats a ajudar els refugiats que intenten entrar a Europa. El Bayern de Munic, per la seva banda, ja ha anunciat que donarà un milió d'euros.

Actualitzat

El Porto ha convidat els clubs de la Lliga de Campions ha donar un euro per cada entrada venuda en les dues primeres jornades de la màxima competició europea per ajudar els refugiats. En una carta enviada a la UEFA, el president del club portuguès, Jorge Nuno Pinto da Costa, afirma que "és impossible tancar els ulls al drama dels immigrants i refugiats que intenten entrar a Europa".

El directiu considera que centrar la seva proposta en les dues primeres jornades permetrà a tots els equips disputar un matx com a locals i així prendre part en la iniciativa. El Porto donarà un euro de cada entrada del partit a l'Estadi Do Dragao contra el Chelsea del 30 de setembre.

Javi Martínez i la solidaritat del Bayern

El jugador del Bayern de Munic Javi Martínez ha regalat pilotes i samarretes als refugiats a l'estació de tren de Munic. El club alemany ha anunciat que donarà un milió d'euros per ajudar en aquesta crisi, i organitzarà un programa d'entrenaments especial per a nens i joves que fugen cap a Alemanya.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut