Sergio Romero, baixa per al Mundial per una lesió al genoll dret
Mundial

El porter titular de l'Argentina, Sergio Romero, es perd el Mundial de Rússia per una lesió al genoll dret

El porter del Manchester United, titular en els últims dos mundials amb l'"abiceleste", serà donat de baixa de la llista de 23 futbolistes que participaran a la fase final de la Copa del Món de Rússia 2018

Actualitzat
El porter del Manchester United Sergio Romero, titular de la selecció argentina en els últims dos mundials, serà baixa al Mundial de Rússia 2018 per una greu lesió al genoll dret que s'ha fet en l'últim entrenament de l'"albiceleste".
   
"El porter de l'Argentina, Sergio Romero, serà donat de baixa de la llista de 23 futbolistes que participaran a la Copa del Món de Rússia 2018. El jugador del Manchester United va patir avui un quadre de bloqueig articular al genoll dret que s'haurà de resoldre quirúrgicament", informa l'Associació del Futbol Argentí (AFA) en un comunicat a través de la seva pàgina web.

Els altres dos porters convocats per Jorge Sampaoli són Franco Armani, de River Plate, i Wilfredo Caballero, del Chelsea , mentre que Nahuel Guzmán, del Tigres mexicà, podria ocupar el lloc que deixa lliure Romero.
ARXIVAT A:
Mundial Rússia 2018
Anar al contingut