Roberto Jiménez, en la imatge que ha proporcionat per anunciar el club
Futbol

El porter Roberto Jiménez fitxa per l'Espanyol per a les pròximes tres temporades

El jugador ha passat la revisió mèdica i serà presentat aquest dimecres a les 18.30 en directe per Esport3

Actualitzat

L'Espanyol i l'Olympiacos CF han arribat a un acord per al traspàs del porter Roberto Jiménez (Madrid, 1986), que es convertirà en el primer fitxatge del club blanc-i-blau amb vista a la temporada 2016-2017.

Roberto signarà per tres campanyes amb l'equip espanyolista, que ha abonat tres milions d'euros per aconseguir els drets del futbolista. La seva clàusula de rescissió al RCD Espanyol queda fixada en catorze milions d'euros. El futbolista s'incorporarà a la disciplina blanc-i-blava a partir de la segona setmana de juliol.

Roberto és un porter amb una àmplia experiència professional. Després de debutar a Primera Divisió amb l'Atlètic de Madrid, el madrileny va defensar la porteria del Club Gimnàstic de Tarragona. Va passar per les files del Recreativo de Huelva abans de tornar a l'Atlètic de Madrid i fer el salt al Benfica.

Va ser al Saragossa on va viure la seva millor etapa professional i on va tenir més regularitat. Les seves bones actuacions van cridar l'atenció de l'Olympiacos, que va contractar els seus serveis en la campanya 2013-2014 i el va convertir en un dels més destacats porters de la lliga grega i en capità i jugador de referència del vigent campió hel·lè.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut