Segona Divisió

El porter Nauzet, procedent del Mirandés, fitxa pel Sabadell per una temporada

El porter canari Cecilio Nauzet ha donat la seva conformitat per correu electrònic i s'ha convertit en nou jugador del Sabadell per un any. La passada temporada Nauzet va defensar la porteria del Mirandés i va ser un dels principals artífexs per arribar a semifinal a la Copa del Rei i, sobretot, per assolir l'ascens de categoria, a la Segona Divisió del futbol espanyol.

Actualitzat
El porter canari Cecilio Nauzet ha donat la seva conformitat per correu electrònic i s'ha convertit en nou jugador del Sabadell per un any. La passada temporada Nauzet va defensar la porteria del Mirandés i va ser un dels principals artífexs per arribar a semifinal a la Copa del Rei i sobre tot per assolir l'ascens de categoria, a la Segona Divisió del futbol espanyol.

Nauzet, de 27 anys, té en el seu ja extens currículum, dos ascensos de categoria (amb la UE Lleida i el Mirandés), experiència a Segona Divisió (UD Las Palmas i Málaga B) i fins i tota una aventura internacional al Halmstad BK de la primera divisió de Suècia.
Anar al contingut