Kossi Agassa ha abandonat la concentració del Togo en plena Copa Àfrica (Reuters)
Futbol internacional

El porter del Togo Kossi Agassa deixa la selecció en plena Copa Àfrica després que uns vàndals van atacar casa seva

Després de la desfeta del Togo davant del Marroc per 3-1, uns vàndals van carregar contra casa seva culpant-lo de la derrota

Actualitzat

El porter titular de la selecció del Togo, Kossi Agassa, ha rebut el permís de l'entrenador, Claude LeRoy, per abandonar la concentració del seu país en plena Copa Àfrica després que uns vàndals van atacar casa seva.

Els fets van passar divendres, just després de la derrota del Togo davant del Marroc per 3-1. Segons sembla, els atacants eren seguidors radicals de futbol i haurien comès els fets en senyal de protesta per l'actuació del porter en l'esmentat partit.

L'equip i el cos tècnic de la selecció del Togo han mostrat tota la seva solidaritat i suport amb Kossi Agassa i per aquest motiu no han posat cap inconvenient perquè se'n torni cap a casa. L'entrenador LeRoy ha declarat que "està molt enfadat i els fets han estat un impacte en la moral de tot l'equip. Estava massa espantat per poder jugar cap partit més".

Kossi Agassa no podrà defensar la porteria del Togo en el crucial partit d'aquest dimecres contra la República Democràtica del Congo, on es juguen el pas als quarts de final de la Copa Àfrica que s'està jugant aquests dies al Gabon. Com que el seu equip ocupa l'última posició del grup C, només els val la victòria per seguir vius en la competició.

Anar al contingut