Marc-André Ter Stegen (@mterstegen1)
Marc-André Ter Stegen (@mterstegen1)
Barça

El porter del FC Barcelona Marc-André Ter Stegen reconeix que al vestidor es parla del procés català

L'alemany ha explicat que ell no s'ha format un judici clar

Actualitzat

El porter del FC Barcelona Marc-André Ter Stegen ha explicat en una entrevista al mitjà alemany Waz com s'ha viscut el procés català al vestidor del club. Segons l'alemany, "el vestidor parla del referèndum d'independència de Catalunya. Tenim alguns jugadors que han nascut a Catalunya. Cadascú té formada la seva opinió, i tots ens respectem".

Ter Stegen explica que "veig i sento persones orgulloses de ser catalanes i que volen ser independents. Però també he vist manifestacions d'altres que volen continuar a Espanya. És un tema complicat, que té a veure amb els sentiments de persones que han fet un llarg camí fins arribar a aquest punt. No tinc un judici clar del que està passant".

El blaugrana també ha lloat una jove promesa del futbol alemany, Leon Goretzka, que podria ser en el futur un dels objectius del Barça per reforçar l'equip: "És un jugador fantàstic. M'agrada com a futbolista i com a ésser humà. Té el cap al seu lloc i unes grans qualitats futbolístiques. Podria jugar a qualsevol dels grans clubs europeus".

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut