Futbol internacional

El porter del Chapecoense que va sobreviure a l'accident d'avió es planteja participar en els Jocs Paralímpics

Jakson Follmann està escurçant els terminis de recuperació en el seu procés per refer-se de les lesions que va patir

Jakson Follmann ja camina amb seguretat amb la seva nova pròtesi (EFE)

El porter del Chapecoense que va sobreviure a la tragèdia àeria, Jakson Follmann, ha declarat en una entrevista a l'agència EFE que es planteja reprendre la seva carrera esportiva, en un futur, en els Jocs Paralímpics.

En ple procés de recuperació d'una lesió en el peu esquerre i després de l'amputació de part de la cama dreta, Follmann encara la seva vida amb optimisme: "Penso en positiu, el meu cos està tenint una molt bona resposta".

Sobre l'accident, el brasiler agraeix no recordar res i prefereix quedar-se amb la imatge de l'estadi ple animant el seu equip per haver-se classificat per la final de la Copa Sud-americana. Va ser justament en el desplaçament cap a Colòmbia per enfrontar-se contra l'Atlético Nacional quan l'avió es va desplomar just abans d'arribar al seu destí.

El metge que està al càrrec de la recuperació de Jakson Follmann, José André Carvalho, ha destacat que el porter del Chapecoense "ha aconseguit començar a caminar en dues setmanes, quan el més normal és un mínim de quatre"