Gonzalo Pérez de Vargas, nomenat millor jugador del mes d'abril a la Champions per la seva gran actuació contra el Kiel (fcbarcelona.cat)
Handbol

El porter del Barça Lassa, Gonzalo Pérez de Vargas, nomenat com a millor jugador del mes a la Champions

L'actuació del de Toledo en els partits contra el THW Kiel va ser decisiva perquè el conjunt blaugrana estigui, per sisena vegada en vuit edicions, a la Final Four

Joan CaubetActualitzat

El porter del Barça Lassa Gonzalo Pérez de Vargas va jugar un paper molt important a l'eliminatòria de quarts de final de la Champions League d'handbol. Per això, ha rebut el reconeixement de l'EHF (European Handball Federation), que l'ha nomenat millor jugador del mes d'abril. L'actuació del de Toledo en els partits contra el THW Kiel va ser decisiva perquè el conjunt blaugrana estigui, per sisena vegada en vuit edicions, a la Final Four que aquest any es disputarà a Colònia.

L'actuació de Pérez de Vargas, a més, té un condicionant que hi afegeix heroïcitat. I és que Gonzalo es va fer una fractura al dit petit de la mà esquerra el dimecres 12 d'abril i l'endemà va ser intervingut. El porter blaugrana va treballar des del primer dia per recuperar-se tan ràpid com fos possible, i a l'Sparkassen Arean va reaparèixer a la segona part i va deixar algunes pinzellades del seu millor nivell. Una setmana després, al Palau Blaugrana, va acabar de ser decisiu per dur el Barça Lassa cap a la Final Four. Les 23 aturades del toledà van deixar en 18 gols els alemanys.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut