Florent Manaudou, amb la medalla de plata guanyada a Rio 2016 (Reuters)
Natació

El plusmarquista mundial Florent Manaudou canvia la natació per l'handbol

El campió olímpic francès diu que "aparca" la natació per falta de motivació i que buscarà nous incentius entrenant-se amb l'equip de Jérôme Fernandez

Actualitzat

El campió olímpic de natació i actual plusmarquista mundial dels 50 metres lliures en piscina curta, Florent Manaudou, ha decidit "fer un parèntesi" en la seva carrera de nedador i ha començat a entrenar-se amb el Pays d'Aix Université Club, de la Primera Divisió francesa d'handbol.

Manaudou, de 25 anys, ha anunciat la seva decisió en un comunicat, en què indica que volia evitar "prendre decisions radicals" sobre el seu futur i també "continuar una carrera sense gaudir-la per diferents raons".

El nedador francès, medallista d'or als 50 metres lliures a Londres 2012 i de plata a Rio 2016, ha sorprès el món de l'esport francès amb aquesta decisió. "No tinc cap altra ambició que trobar una font de satisfacció diferent i de donar el millor de mi mateix", comenta.

Tot i que s'entrenarà, falta per veure si arribarà a jugar algun partit amb l'equip d'Ais de Provença, que actualment té com a entrenador jugador l'exblaugrana Jérôme Fernandez i que busca millorar el dotzè lloc obtingut la temporada passada.  

Anar al contingut