Bàsquet

El Plus Pujol Lleida suma la cinquena victòria consecutiva contra el CAI Saragossa

Aquest divendres es van jugar els partits de la 30a jornada de la Lliga LEB. El Plus Pujol Lleida va sumar contra el CAI Saragossa la cinquena victòria seguida. Jaume Comas va ser decisiu, amb 19 punts i dos triples en els últims instants. Els lleidatans són ara vuitens en zona de "play-off". El Ricoh Manresa també va superar el Palma Aqua Màgica al Nou Congost i ocupa la sisena plaça. En canvi, l'Hospitalet va perdre a la pista del Breogán, per 95-89, i el CBT, a la pista de l'Inca, per 83-75.

Actualitzat
A la Lliga LEB, el Plus Pujol continua sent la revelació de la segona volta del campionat i va sumar contra el CAI Saragossa el cinquè triomf consecutiu. Al Pavelló Barris Nord, els d'Edu Torres s'han fet molt forts; de fet, hi han guanyat 10 dels últims 11 partits. Per als lleidatans, Jaume Comas va ser decisiu, amb 19 punts i dos triples en els últims instants. Després del 92-82, els blaus ocupen ara la vuitena plaça de la taula, és a dir, zona de "play-off" per pujar.

El Ricoh Manresa també va superar el Palma Aqua Màgica al Nou Congost. Javier Rodríguez i Josh Asselin, que van anotar 46 punts entre tots dos, van fulminar la resistència visitant. L'efectivitat local des de la línia de tirs lliures, amb un 28 de 33, va desequilibrar el partit al seu favor. L'equip de Jaume Ponsarnau té el mateix balanç que el Lleida, però és sisè pel "basket average".

En canvi, l'Hospitalet va perdre a la pista del Breogán, per 95-89, i el CB Tarragona, a la pista de l'Inca, per 83-75.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut