Enes Kanter amb dos policies a l'aeroport de Bucarest (Foto: @Enes_kanter)
Enes Kanter amb dos policies a l'aeroport de Bucarest (Foto: @Enes_kanter)
Bàsquet

El pivot turc dels Thunder Enes Kanter, sense passaport per discrepar del president turc, Erdogan

Les seves opinions polítiques, contràries al règim del president Erdogan, han deixat Kanter sense passaport. Això ha fet viure al pivot de l'NBA una situació incòmoda a l'aeroport de Bucarest.

Actualitzat

Enes Kanter, pivot turc del Oklahoma City Thunder de l'NBA, no ha pogut entrar aquest dissabte a Romania. Les autoritats d'aquest país li han prohibit l'entrada debut a l'anul·lació del seu passaport per part de Turquia per motius polítics.

Kanter havia de fer una exhibició a un parc de Bucarest, però una vegada ha aterrat a l'aeroport de la capital romanesa s'ha assabentat que el seu passaport ja no era vàlid. Després de 4 hores retingut per la policia, el pivot que havia arribat des d'Indonèsia via Frankfurt s'ha embarcat en direcció als Estats Units.

Tot i no tenir un passaport vàlid, Kanter podrà tornar sense problemes als Estats Units ja que té el permís de residència i treball a aquest país. El jugador dels Thunder, el mateix dia que ha fet 25 anys, ha publicat a twitter una foto acompanyat de dos policies romanesos, explicant que l'origen de la situació son les seves opinions polítiques sobre el primer ministre turc Recep Tayyip Erdogan, a qui ha qualificat del "Hitler del nostre segle".

 

Anar al contingut