Esquí nòrdic

El pitjor esquiador del món

A Adrian Solano ja l'anomenen el Moussambani dels esports d'hivern. Sense haver trepitjat la neu en la seva vida, la Federació Veneçolana el va inscriure en els Campionats del Món d'esquí nòrdic, i la seva actuació no va passar desapercebuda

Actualitzat

Adrian Solano és un jove veneçolà que ja ha estat batejat com el pitjor esquiador del món. Sense haver trepitjat mai la neu en la seva vida, la Federació Veneçolana d'Esquí el va inscriure en els Campionats del Món d'esquí nòrdic, que es disputen aquests dies a Lahti, a Finlàndia. Des de la mateixa sortida es va veure clar que Adrian no era pas un candidat a la victòria final. El seu nivell no passava del d'un principiant.

Fa un mes, Solano havia intentat anar a Suècia per entrenar-se, però, en aterrar a França amb només 28 euros a la butxaca, les autoritats el van retornar al seu país. Quan va poder tornar, ja no va tenir temps per entrenar-se i es va presentar a Finlàndia sense cap més experiència que unes sessions amb esquís de rodes. El resultat ha estat la pitjor actuació de la història de l'esquí i ha fet la volta al món a través de les xarxes socials, que van plenes de qui han anomenat el Moussambani dels esports d'hivern.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut