José Mourinho en una imatge d'arxiu (Reuters)
José Mourinho en una imatge d'arxiu (Reuters)
Futbol internacional

El pitjor equip del món ofereix un contracte de feina a José Mourinho

L'Ibis Sport Club, un modest equip brasiler que apareix al "Llibre Guinness dels rècords" per haver estat gairebé quatre anys sense guanyar un partit, ha aprofitat la presència del tècnic portuguès al Brasil per oferir-li feina

Actualitzat

L'Ibis Sport Club, un modest equip brasiler que s'autoproclama com el "pitjor del món" i va arribar a aconseguir un rècord mundial de partits sense vèncer, ha decidit aprofitar la presència al Brasil de l'entrenador portuguès José Mourinho per oferir-li feina. La proposta ha estat feta en un enginyós, irreverent i graciós contracte que el club ha publicat a les seves xarxes socials que inclou clàusules que premien el polèmic tècnic per deixar-se guanyar.

"No li donarem garantia de continuïtat al nostre club en cas que l'equip tingui una seqüència de dues victòries (com a màxim) o títols", assegura en la seva proposta l'entitat amb seu a la ciutat de Paulista, que no està classificada per a cap divisió del campionat brasiler.

El club, que aquest any ha disputat la Segona Divisió del campionat regional de l'estat de Pernambuco (nord-est), afegeix que, aprofitant que Mourinho està sense feina, li ofereix un contracte de dos anys amb inici el 28 de desembre (dia dels Sants Innocents) del 2015.

Com a atractiu, l'Ibis ofereix com a salari mensual una cistella bàsica d'aliments, primes per cada partit perdut, augment salarial si l'equip perd per golejada i rescissió immediata del contracte en cas que conquereixi algun títol.

La publicació de l'anunci ha coincidit amb l'arribada del tècnic recentment acomiadat del Chelsea a l'estat brasiler de Pernambuco, on passarà uns dies de descans. Malgrat que va arribar a ser subcampió de la segona divisió del Campionat Pernambucano, l'Ibis es va guanyar en el "Llibre Guinness dels rècords" el qualificatiu de "pitjor equip del món" per una seqüència de 23 partits sense conèixer la victòria, entre el juliol del 1980 i el juny del 1984, gairebé quatre anys.

Anar al contingut