Fórmula 1

El pilot polonès Robert Kubica abandonarà l'hospital en els pròxims deu dies

El pilot polonès de Fórmula 1 Robert Kubica abandonarà durant els pròxims deu dies l'hospital on es recupera de les seves múltiples fractures al braç, la cama i la mà dreta, segons va anunciar ahir ell mateix a la pàgina web de la seva escuderia, Lotus Renault F1. Kubica es troba ingressat a l'hospital de Santa Corona, a Itàlia, des que va patir un greu accident el passat 6 de febrer mentre participava en un ral·li a Itàlia, quan l'Skoda que conduïa va sortir de la carretera i va xocar contra el mur d'una església. El polonès abandonarà l'hospital per tornar a casa, a Mònaco, abans d'iniciar la segona fase de la recuperació, a la clínica Formula Medicine a Itàlia.

Actualitzat
"Començo a sentir-me molt millor i la recuperació va pel bon camí: les meves forces i el pes augmenten dia a dia i gràcies a això abandonaré l'hospital molt aviat. No sé la data exacta, però espero estar preparat per sortir durant els pròxims deu dies", va explicar Kubica.

"La mobilitat de la mà és limitada, però això és una mica normal en aquest tipus de situacions, perquè els músculs del braç estan molt afeblits després d'un llarg període d'immobilitat. Les coses estan millorant clarament cada dia", va afegir el pilot polonès.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut