Joan Mir, aquest cap de setmana al Circuit de Barcelona-Catalunya (EFE)
Moto GP

El pilot mallorquí Joan Mir farà el salt a Moto2 la temporada vinent

Mir firmarà un contracte de tres anys amb l'equip Estrella Galícia 0'0 i podria formar equip amb Àlex Márquez. Franco Morbidelli passaria a competir a MotoGP

Actualitzat

El pilot Joan Mir (Honda), líder del mundial de Moto3, serà pilot de Moto2 la temporada vinent, després d'arribar a un acord amb l'equip Estrella Galícia 0'0, en equè aquest any es troben l'italià Franco Morbidelli i el cerverí Àlex Márquez. Mir, que firmarà un contracte de tres anys, arriba a l'equip probablement en substitució de l'italià Franco Morbidelli, qui dins de la mateixa escuderia passaria a l'equip de MotoGP costat de l'australià Jack Miller.

Si es confirmen aquests moviments l'equip cerveser a Moto2 estaria format per Àlex Márquez i Joan Mir, mentre que a Moto GP el formarien Jack Miller i Franco Morbidelli, de manera que Esteve "Tito" Rabat es quedaria sense moto en l'equip. La confirmació del fitxatge de Joan Mir obre una sèrie de possibilitats, cap de confirmada, llevat de la del seu pas a Moto2 el 2018, ja que també s'especula amb la possibilitat del pas a MotoGP d'Àlex Márquez.

Anar al contingut